CraméL'' !!..αdмιη
Mesaj Sayısı : 2559 Yaş : 30 Nerden : erenim kaLßinDen..!!! Lakap : En Yaso-ju KişiLik Ruh HaLi ? : SanaL Hayvan ? : Hanqi Takım?? : Hanqi Eş?? : Başarı Sistemi : 11 Rep Gücü : 1016 Kayıt tarihi : 04/04/08
| Konu: Geri: en sewdiqiniz admin kim??? Salı Şub. 24, 2009 11:10 pm | |
| 1.bLommyoshy 1 uyarı aLdnn 2incisiSn diLA demmekki bnm hakkımda bole seyLEr konusabilioRsnn co-admnlik rütbnden en kısa zamnda aLınıcaKsnnnn daqa once qrsem daqa once aLırdım emın ol we ne bn nede bu sitede baska admine kımse hakaret etme hakkı sor bakalım kac kişiye sorucaksınız bu site bnm sayemde bole sor bakalım damLaya we en son bna solediiqin sozleri hala unutmadm we o halerden alıp buralara qetirdim we artık bas admn bnm ne naz damLa we ece admnliqi istemediLer çnkü site cok kotu haldeydi we bis artık bu sitede admın olamk istemıoRz cok kotu site diyenlerde wardıı diLA bunu unutma en kısa zamanında co-admnlik rutbenden alınıSn Diqeri sende uyarı alıoSnnn | |
|
En*Cemreci[Dila] !!..ѕєνιує 11
Mesaj Sayısı : 1551 Yaş : 27 Nerden : İstanbul/Cemre\\\'nin Kalbinden :) Lakap : Cemdilare Ruh HaLi ? : SanaL Hayvan ? : Hanqi Takım?? : Hanqi Eş?? : Başarı Sistemi : 0 Rep Gücü : 24 Kayıt tarihi : 02/04/08
| Konu: Geri: en sewdiqiniz admin kim??? Salı Şub. 24, 2009 11:32 pm | |
| | |
|
bloomyoshy !!..υуαяı 2
Mesaj Sayısı : 21 Ruh HaLi ? : SanaL Hayvan ? : Hanqi Takım?? : Hanqi Eş?? : Başarı Sistemi : 0 Rep Gücü : 6 Kayıt tarihi : 10/11/08
| Konu: Geri: en sewdiqiniz admin kim??? Cuma Şub. 27, 2009 9:16 pm | |
| 1.dila haklı olabilir 2.bana uyarı vermişsin uyarı bir üye kurallara uyamayan bir şey yaptığı zaman verilir sen sırf sana laf dedim ye veriyosun yani verdiğin uyarı tamamiyle kişisel cnm | |
|
*_selena_* !!..мσdנυк
Mesaj Sayısı : 1042 Yaş : 29 Nerden : yoshy'nin kalbindennn....... Lakap : __*beyaz_melek*__ Ruh HaLi ? : SanaL Hayvan ? : Hanqi Takım?? : Hanqi Eş?? : Başarı Sistemi : 11 Rep Gücü : 1126 Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: en sewdiqiniz admin kim??? C.tesi Mart 28, 2009 3:03 pm | |
| bence melisa ben melisa sayesinde busiteye kayıt oldum ve site sprr... | |
|
çılgın_avril !!..ρяєηѕєѕ
Mesaj Sayısı : 1439 Yaş : 27 Nerden : avrilin kalbinden Lakap : çılgın-avril Ruh HaLi ? : SanaL Hayvan ? : Hanqi Takım?? : Hanqi Eş?? : Başarı Sistemi : 20 Rep Gücü : 1409 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: en sewdiqiniz admin kim??? C.tesi Mart 28, 2009 4:02 pm | |
| | |
|